Mitä on coaching?

Coaching on voimallinen prosessimainen ohjausmuoto, jossa valmentaja auttaa valmennettavaa saavuttamaan tavoitteensa. Coachingia voidaan käyttää yksityiselämän alueilla (life coaching) tai työelämässä ja organisaatioissa (business coaching). Coaching auttaa selkeyttämään ja kirkastamaan valmennettavan ajattelua ja tavoitteita, löytämään strategioita tavoitteiden saavuttamiseksi, sekä vahvistamaan valmennettavan omia voimavaroja niin, että hän kykenee saavuttamaan tavoitteensa.

Kenelle coaching sopii?

Valmennus sopii ihmisille, jotka haluavat kehittyä ja ottaa vastuuta elämästään, oppia tuntemaan itsensä paremmin ja päästä elämässään eteenpäin. Valmennus sopii myös tueksi elämän käännekohtiin - oman elämän pohtiminen ammattilaisen kanssa on itsensä arvostamista, joka varmasti hyödyttää jokaista.

Coaching on poikkitieteellistä, ja sen juuret tulevat mm. kognitiivisesta ja positiivisesta psykologiasta, aikuiskasvatustieteistä, urheiluvalmentamisesta ja johtamistieteistä.

Työskentelyä sitoo vaitiolovelvollisuus. Coachingia voi toteuttaa puhelimitse, Skypellä ja muilla sähköisillä työkaluilla kasvokkain tapahtuvan tapaamisen vaihtoehtona. Näin coachingprosessi ei ole riippuvainen välimatkastakaan.

Tartu tilaisuuteen, jos prosessi kiinnostaa. Välilehdellä on yhteydenottolomake, jonka täyttämällä ja lähettämällä saan tiedon kiinnostuksestasi ja olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian."Sain sysäyksen viedä asioita eteenpäin jahkaamisen sijaan."

                                                    - asiakaspalaute -

Tässä hieman teemoja, joissa coaching voi olla tukena ja apuna:

- kokonaisvaltainen hyvinvointi

- ihmissuhteet; vanhemmuus, parisuhde jne.

- urasuunnittelu

- työssä jaksaminen ja työhyvinvointi

- ajankäyttö ja ajanhallinta

- itsetuntemus 

- tunteiden kanssa toimiminen

- Lisäksi erityisesti aina silloin, kun olet elämässäsi käännekohdassa ja kaipaat kanssakulkijaa.  


"Valmennuksessa oli miellyttävä ilmapiiri - näinkin lyhyessä tapaamisessa asiat etenivät." 

                                  - asiakaspalaute -