Matkalla

28.12.2019

Matkalla

7.11.2019

Ensimmäinen iso etappini Life Coachina on nyt saavutettu, eli olen virallisesti valmistunut. Koen valmistumisen olevan ikäänkuin passi, jonka olen saanut käteeni ja joka antaa minulle luvan matkustaa valmennuksen maailmassa. Matkani on siis vasta aivan alussa. Coachin matkalaukkuun olen pakannut ison määrän työkaluja, joiden avulla voin auttaa muita ihmisiä saavuttamaan tavoitteitaan ja löytämään vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja teemoihin. Tarvitsen näitä työkaluja myös itse ihan joka päivä.

Matkalaukussa on työkalujen lisäksi vaatetus: joka kerta asiakkaan kohdatessani pukeudun mielessäni coachin asuun, joka on mielikuvissani tietynlainen. Se tuo minulle rauhallisuutta ja varmuutta kohdata asiakkaan ja hänen tarpeensa. Mukana on myös vuorikiipeilyvarusteet: vankka teoriapaketti, johon voin tukeutua ja nojautua kun kiipeän asiakkaan ja itseni kanssa välillä haastaviakin elämän mäkiä, kukkuloita ja vuoria.

Matkalaukustani löytyy vielä ensiapupakkaus. Se sisältää vertaiscoachini yhteystiedot. Häneen voin tukeutua hädän hetkellä ja vaikkei olisi niin hätäkään.

Olen oivaltanut kuluneen vuoden aikana sen, että elämä on upea lahja. Joka aamu on uusi alku, ihmisenä emme - Luojan kiitos - tule koskaan valmiiksi, vaan joka päivä voimme kehittyä ja oppia uutta. On armollisuutta itseä kohtaan, ettei vaadi täydellisyyttä vaan antaa luvan levätä omassa keskeneräisyydessään ja ottaa pieniä askelia kohti parempaa minää.

Näillä eväillä on hyvä lähteä matkaan kohti coachauksen syvempää osaamista ja yhteisiä kokemuksia!